گزارش پنجاه و هشتمین جلسه هیات مدیره کانون وکلای مرکز

ارسال شده توسط ادمین در 27 دی 1393 ساعت 23:10:18

گزارش پنجاه و هشتمین جلسه هیات مدیره کانون وکلای مرکز

دستور اعلام شده برای پنجاه و هشتمین جلسه هیات مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز:

۱- پرونده های صدور

۲- پرونده های انتقال

۳- گزارش بازرس هیأت مدیره

۴- موضوع انتقال اعضای هیأت مدیره کانون ها

۵- تفاهم نامه حفاظت محیط زیست

گزارش پنجاه و هشتمین جلسه هیات مدیره کانون وکلای مرکز – سه شنبه ۲۵ آذر۱۳۹۳

شروع جلسه : ساعت ۹:۴۰   

پایان جلسه : ساعت ۱۳:۳۰

غایبین : آقایان فرض پور، جندقی، کریمی، شهبازی نیا

پس از تلاوت کلام الله مجید برخی ازاعضای هیأت مدیره به شرح زیر قبل از دستور نطق کردند:

کامیار: یکی از مسائل مهم هیأت مدیره نحوه اداره جلسات تقسیم کار و وظایف هیأت رئیسه است. آئین نامه مورد عمل در سال ۱۳۴۴ تصویب شده و تا امروز نزدیک به ۵۰ سال از آن زمان گذشته اینک به نظر من کمبود هایی است که باید مرتفع شود و برخی تذکرات دوستان نشان از لزوم اعمال تغییر و اصلاحاتی در آئین نامه دارد. در جریان مذاکرات گاه ۲۱ نوبت سخن به اعضای محترم داده شده است. هرگاه با وجود مذاکرات مفصل هیچ اتخاذ تصمیم نشده است. اینها موجب می شود که وقت جلسات تلف شود. پیشنهاد می کنم کارگروهی از مدیران با تجربه کانون مأمور بررسی و ارائه پیشنهادات اصلاحی آئین نامه شوند. بنده نیز آماده همکاری در این خصوص می باشم.

نجفی توانا: این مجموعه تمام سعی و تلاش خود را برای اداره بهینه کانون گذاشته است قطعاً اداره کانون با حضور همه دوستان با حداکثر توان و بهره وری میسور است هدف ما کار دقیق است.

مالکی: از نحوه اطلاع رسانی موجود ابراز تأسف شدید دارم این روش غوغا سالاری است و قطعاً نتیجه معکوس دارد در شرایطی که کانون درگیر مسائل اساسی است نباید به مسائل حاشیه ای دچار شود. لایحه جامع وکالت حسب اطلاع به هیأت حل اختلاف قوا ارسال شده است برای تعیین تکلیف نسبت به نظرات دولت و قوه قضائیه.

دکتر محمدنبی ساعت ۹:۲۰ وارد شد.

حامدتوسلی: پیرو مطالب دکتر کامیار به نظر من ایراد ما ۲ تا است یکی به خود ما مربوط می شود مثلاً نطق های قبل از دستور باید جمعاً نیم ساعت باشد ولی رعایت نمی شود. برخی از مواد هست که اجرا نمی شود و البته موادی هم هست که خوب است اصلاح شود ولی لااقل مواد موجود را رعایت کنیم.

دکتر علیزاده طباطبایی ساعت ۹:۳۰ وارد شد.

سمامی: بیمه SOS ظاهراً همکاری مناسبی با وکلا ندارد اگر شیوه همکاری را اصلاح نکند باید طرف قرارداد را تغییر دهیم. لازم است از همکارانی که در بحث لایحه استقلال کانون تلاش می کنند به ویژه از آقای کوچصفهانی که نامه ای سرگشاده به رئیس قوه قضائیه نوشته تشکر می کنم.

احمدی لاکلایه: در مورد بیمه SOS من قبلاً تذکر دادم که هزینه ها را به خوبی پوشش نمی دهد جناب فرض پور و سایر همکاران از این جهت برخورد عملی داشته و گلایه دارند. با جناب توسلی مأموریت خود را برای مقایسه شرایط شرکت های بیمه انجام می دهیم و اگر به مورد بهتری برخورد کردیم اعلام می کنیم تا جایگزین شود.

محمدنبی: طرف قرارداد کانون مرکز با طرف قرارداد صندوق حمایت فرق دارد آن شرکت ورشکسته است اما طرف قرارداد ما خود شرکت SOS است. معترضان به آن شرکت واسطه ای معترضند. قرارداد ما با SOS اصلی است که اینجا هم مطرح شد که اگر کسی مسأله ای دارد طرح کند ولی مطلبی بیان نشد و با SOS اصلی قرارداد بستیم و بر اساس جدول موافقت شده قرارداد تمدید شده است و در واقع فرانشیز نیز نمی گیرند و صندوق نیز از آن ها درخواست کرده اخیراً که باید ۳۰% بیشتر از ما به بیمه SOS بدهد. اما اخذ نظرات سایر بیمه ها نیز مجدداً بسیار خوب است.

امینی: SOS بیمه گری قوی است اما شکایات واصله را باید بررسی کنیم. در مورد پیش از دستور هم باید رعایت شود و همه به صورت مساوی حق داشته باشند.

سردارزاده: ما اینجا تصویب کردیم که تا قبل از قرائت صورتجلسه، در فضای مجازی چیزی منتشر نشود ولی در گروه انعکاس ۶ یا ۱۲ مطلبی نوشته اند که به نظرم خلاف بوده است.

ساعت ۹:۵۰ صورتجلسه قبل قرائت شد و آنگاه دستورات جلسه مطرح شد.

دستور اول پرونده های صدور و انتقال مطرح و اتخاذ تصمیم گردید….

دستور بعدی مطرح شد :

نجفی توانا: با چند امضاء تقاضایی مطرح شده است که در دستور قرار می گیرد. حول ۲ محور تقاضای بررسی شده که من به بازرسان کانون ارجاع دادم که گزارش تهیه کنند که گزارش، امروز تکثیر می شود همچنین از سوی دکتر عسگری راد نامه ای نوشته شده که پیشنهاد ممانعت از انتشار گزارش های هیأت مدیره را در سایت و فضای مجازی مطرح نموده است.

سپس متن گزارش بازرسان توسط دکتر امینی قرائت شد که خلاصه آن حاکی است در هیچ سازمانی مرسوم نیست که مذاکرات منتشر شود جز مجلس، با فرض ضرورت باید به نحو دیگری منعکس شود. انتشار در وضع فعلی با انگیزه های مختلف است و گاه انتشار مباحث باعث وهن هیأت مدیره است. پالایش گزارشات امری فنی است که نیاز به وقت دارد لذا پیشنهاد می شود مانند ادوار گذشته مذاکرات را منتشر نکنیم در عوض یکی از نواب گزارش کلی بدهد تا شفافیت به حدی باشد که افشای مذاکرات درون سازمانی تلقی نشود.

نجفی توانا: من اطلاع رسانی را به ضرر کانون نمی دانم من با این پیشنهاد کاملاً موافق نیستم اگر بتوانیم ممیزی کنیم و بعد منعکس کنیم خوب است هم وظیفه شفاف سازی و هم اطلاع رسانی را انجام داده ایم ولی سکوت و رکود را موافق نیستم.

علیزاده طباطبایی: از امتیازات این دوره همین بحث شفاف سازی است در دوره های قبل کسی از محتوای مذاکرات با خبر نمی شد اگر بخواهیم محدود کنیم شفافیت از بین می رود خود این شفافیت جلوی مسائل سخیف را می گیرد.

امینی: شفاف سازی جزء شعارهای من در دوره ۲۷ بود اما مسأله نحوه و حدود آن است تمام کانون های دنیا را نگاه کنید مذاکرات هیچکدامشان در دسترس نیست البته کسی با اصل انعکاس مشکل ندارد راجع به نحوه آن مسأله دارم به محیط وایبر نمی توان اعتماد داشت. حضور تماشاچی به معنی اجازه انتشار و خبرنگاری از مذاکرات نیست. این باید توسط خود کانون و با پذیرش مسئولیت آن از سوی رئیس و نایب رئیس انجام شود.

نجفی توانا: الان راجع به این مسأله که آیا اصلاً صورتجلسات هیأت مدیره منعکس شود یا خیر صحبت کنیم آنگاه مطلب دوم طرح می شود که پیرو اعتراض برخی دوستان دایر به انعکاس مطالب توسط افرادی که سمتی ندارند و بر اساس سلایق خودشان عمل می کنند آیا این امر ادامه یابد یا نه؟

مالکی: از اوایل دوره چند بار اعلام کردیم که مقررات رعایت شود و تا زمانی که صورتجلسه قرائت نشود هرگونه انتشار مطالب توسط اعضای هیأت مدیره یا توسط تماشاچی ممنوع است اساساً تماشاچی گزارشگر تلقی نمی شود و حق انعکاس مذاکرات را ندارد این خلاف قانون است گزارشات همه جهت دار و دیکته شده و با بلند کردن یکی و زمین زدن دیگری همراه است. جداً می خواهم جلوی این اقدام گرفته شود و اگر دوباره تکرار شود اینجا برخوردهایی خواهد شد که در شأن هیچکدام نیست. الان غیبت های اعضا را بدون ذکر علل آن نوشته اید وقتی این مطالب در وایبر منتشر می شود ذهن مخاطب خراب می شود. طبق ماده ۱۳ حضور و غیاب ها باید با ذکر موجه یا غیرموجه بودن اعلام شود آن هم فقط در سایت کانون، من خودم ۴ جلسه به دلیل وقت مقرر رسیدگی در جلسات غایب بوده ام و در سایر موارد هم اطلاع رسانی کرده ام.

ضرابی: انتشار گزارشات در وایبر مثل واتس آپ و امثالهم موجب مشروعیت آن ها است سرورهای آنها آن طرف است.

مالکی: بحث غیبت ها باید بعد از ذکر علت و تصویب آن در هیأت مدیره باشد نه قبل از آن که به شکل خیلی عمومی منعکس شده است من ۴ جلسه را وقت مقرر رسیدگی داشتم و ۷ جلسه دیگر درگیر فوت بستگان یا لایحه جامع بودم که بدون ذکر این توضیحات منعکس شده است.

کامیار: انتشار صورت حضور و غیاب همکاران ابتدا طی نامه ای به اعضای محترم اعلام و تقاضا کردم هر اصلاحی لازم است بفرمائید از ۱۸/۸/۹۳ تا روزی که من اعلام کردم چند نفر از همکاران اصلاحیه دادند که اعمال شد ولی جناب مالکی هیچ اصلاحیه ای ندادند به علاوه طبق برداشتی که من از پاراف جناب رئیس داشتم در متن نامه اعلام کردم که تمام غیبت ها بر اساس اعلام ریاست محترم کانون موجه و به علل مختلف است البته ظاهراً از عبارت ایشان من اشتباه کرده بودم ولی لااقل در مورد جناب مالکی این غیبت ها موجه اعلام شد و ایشان توجه بفرمایند.

مالکی: متأسفم که هیأت مدیره درگیر این مسأله حاشیه ای شده است هیچ کس مخالف اطلاع رسانی نیست ولی مخالف هرج و مرج طلبی و آنارشیست هستیم جدولی که جناب کامیار می گوید قبل از تصویب در هیأت مدیره عیناً در فضای مجازی منعکس شده است. ما هیچ وقت اینجا ننشستیم که سوء استفاده کنیم. باید مر مقررات رعایت شود.

کامیار: گزارش من از غیبت ها با وجودی که آقای رئیس کانون قول دادند در دستور بگذارند اما ۵ جلسه تأمل کردم در دستور نگذاشتند به علاوه طبق ماده ۴ و ماده ۲ آئین نامه اعلام غیبت ها نیازی به تصویب هیأت مدیره ندارد زیرا دستور نیست بلکه اعلام وضع اعضا است النهایه آقای رئیس باید در مورد موجه و ناموجه بودن آن اعلام نظر کنند که طی پارافی که عرض کردم گفتند همه موجه است. البته به برداشت من لذا همه غیبت های اعضا را موجه منظور کردم پس هیچ یک از مقررات نقض نشده است و تازه با تأخیر هم اعلان شده است.

نجفی توانا: من منظورم این بود که در غیبت اعضا موجه و غیرموجه بودن را منظور کنید و برداشت شما که همه را موجه منظور نمایند اشتباه بود در پاسخ کامیار من هم مطالبی دارم ولی به خاطر اینکه اداره جلسه بر عهده من است طرح نمی کنم هدف ما در این شرایط حساس خدمت به جامعه وکلا است.

کامیار: بعد از انتشار جنابعالی توضیح دادید که منظورتان این بوده است.

ساعت ۱۱:۵۰ تنفس اعلام و ساعت ۱۲:۳۰ جلسه ادامه یافت.

امینی: صرفاً باید در سایت کانون با مدیریت هیأت رئیسه منتشر شود.

محمدنبی: در سایت کانون با اذن هیأت مدیره منتشر شود آن هم مصوبات عمومی و نه همه مصوبات.

نجفی توانا: پیشنهاد اینک برای رأی گیری این است که «صورتجلسه هیأت مدیره پس از قرائت در صورت تأیید مفاد و امضاء آن به رئیس و نواب ارسال و پس از تأیید مطالبی که قابل انتشار باشد در سایت کانون درج می شود.»
رأی گیری انجام و با ۱۰ رأی موافق تصویب شد.

کامیار و توسلی ذکر مخالفت خود را تأکید کردند.

نجفی توانا: اینک در خصوص این مطلب که سایر اشخاص هم حق انتشار دارند بحث و تصمیم گیری کنیم.

کاکاافشار: الان دغدغه اصلی اعضا این است که چه بگویم به جای اینکه روی ماهیت مسائل و مشکلات حرف بزنیم حاشیه را دامن می زنیم. باید به طور کلی به اصلی که تبلیغ را ممنوع کرده عمل کنیم من این را نوعی تبلیغ می دانم.
امینی: تماشاچی به معنی حق خبرنگاری نیست الان اشکالات زیاد است اگر واقعاً درست خبررسانی شود خوب است.

حامدتوسلی: من به آزادی بیان و شفاف سازی معتقدم. این مخصوص دوره ۲۸ است و تمجید هم شده است. الان وکلا در جریان قرار دارند خود من با وجودی که گاه مطالبم ناقص یا غلط منعکس می شود اعتراض نکردم چون باعث آشنایی بیشتر وکلا با مسائل هیأت مدیره می شود. بیشتر کسانی که می خواهند شفاف سازی نشود و الان اعتراض دارند در این گزارشات زیر سؤال هستند. اینکه رئیس کانون مجاز باشد حرف های ما را کنترل کند و بعد منتشر کند به چه حقی است و از کجا این حق را برای خود قائلید که حرف های ما را کم یا زیاد کنید و بعد منتشر نمایند؟

سمامی: انتشار مصوبات لازم است ولی اشکال اصلی در این است که سازماندهی شده و هدایت شده از سوی گروه های انعکاس منعکس می شود وکلا هم می توانند بیایند ولی سازماندهی شده نباید باشد.

احمدی لاکلایه: عده ای خاص می آیند و از یک گروه می آیند ما شفاف سازی مسأله ای نداریم ولی اینگونه نباشد که فقط از گروه خاصی بیایند.

نجفی توانا: ما نمایندگان وکلاییم و به لحاظ منافع وکلا و شرایط پیچیده باید جلوی نشر مطالبی که محرمانه است را بگیریم شفاف سازی به معنای بیان بی پرده مطالبی که موجب تشویش است نباید تلقی شود. در موازین فقهی مصلحت و غیبت را داریم اگر اقدامی موجب تشویش باشد یا وهن باشد و شرایط ایجاب نکند نباید منعکس شود.

کامیار: شما حق دارید هرجا لازم دانستید طبق بند ۶ ماده ۹ آئین نامه جلسه را غیرعلنی کنید از این حق استفاده کنید نه اینکه جایی که علنی است انعکاس مذاکرات آن را عملاً جلوگیری کنید.

نهایتاً پیشنهاد مطروحه برای رأی گیری قرائت شد و مقرر شد به ادامه مصوبه قبلی اضافه شود که «هیچکس نباید در غیر از این موارد مفاد مذاکرات جلسات هیأت مدیره را در فضای مجازی و غیر آن منتشر کند.»

رأی گیری و ۹ رأی موافقت کردند.

کامیار به ذکر رأی مخالف خود در صورتجلسه تأکید نمود.

مالکی: به نظر من عجله می کنیم مغلطه می کنیم مطلب شفاف سازی حق است که نتیجه باطل از آن گرفته می شود این مصوبه به این نحو مخالف با اطلاع رسانی و جریان شفاف اطلاعات است پس از تصویب که نمی توانیم جلوی انعکاس مذاکرات را بگیریم ولی اگر روش انعکاس ناجوانمردانه باشد به دادسرای انتظامی معرفی کنیم.

کامیار: نگرانی خود را از نوع نگرش و اعتقاد اکثریت اعضای محترم نسبت به مسائل جامعه وکالت اعلام و متأسفم که باب شفاف سازی مسدود شد.

جلسه ساعت ۱۳:۳۰ پایان یافت و رسیدگی به سایر دستورات به جلسه بعد موکول گردید.

اختبار

این مطلب را به اشتراک بگذارید:


  • درباره ما

    موسسه حقوقی فقیه نصیری در بهار سال هشتاد و هشت به همکاری سه نفر از وکلای پایه یکم دادگستری ، عضو کانون وکلای دادگستری استان مازندران ، به مدیریت عاملی آقای البرز فقیه نصیری، ریاست آقای احسان فقیه نصیری و نائب رئیسی آقای گودرز فقیه نصیری(با بیش از دو دهه فعالیت در این عرصه) تحت ...

  • ارتباط با ما

    نشانی: چالوس، مقابل دادگستری، ساختمان وکلا، طبقه اول، واحد سوم

    تلفن: 01152255455 , 01152254080